מתכון למרק חורפי – פסטת פתיתים בצורכת כוכבים

מתכון להכנת מרק שילדים אוהבים: פסטת פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף וירקות שחתוכים לכל מיני צורות.

ברילה - פסטה סטלינה כוכבים במרק שילדים אוהבים. צילום - אפיק גבאי

אין יותר מחמם וטעים ביום חורף גשום, מאשר מרק פסטה פתיתים שקל להכין ובמיוחד שגם הילדים אוהבים.
מותג הפסטה המוביל באיטליה,ברילה, מציע מתכון למרק שילדים אוהבים: פסטת פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף וירקות שחתוכים לכל מיני צורות.
המרק טעים, בריא ומזין.

ברילה – פסטה סטלינה כוכבים במרק שילדים אוהבים.
צילום – אפיק גבאי

המתכון באדיבות: אינס ינאי
מצרכים:
חצי חבילת פסטת פתיתים של ברילה
2 גזרים
2 קישואים \ זוקיני גדולים
1 גבעול סלרי קצוץ
200 גרם קוביות חזה עוף
2 שמיר קצוץ
1 גמבה אדומה
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 בצל מגורר
כפית מלח
חצי כפית כורכום
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.
2. בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק , בצל מגורר וקוביות עוף.
3. מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 25 דקות.
4. מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים, מבשלים 6 דקות , מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות.
ברילה – פסטה סטלינה כוכבים במרק שילדים אוהבים.
צילום – אפיק גבאי

בתיאבון, וחורף חמים וטעים.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ