מרק כתומים עם קרם קוקוס

השילוב של הירקות הכתומים עם הקרם קוקוס הוא נדיר. הרמוניה של טעמים בצלחת. מרק קטיפתי מפנק לימות החורף הקרים.

12552870_10206738926806602_1245652017077167234_n

למצרכים:

1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות

חתיכה של דלעת קלופה וחתוכה לקוביות (כ- 300 גרם)

2 גזרים קלופים וחתוכים

1 קלמנטינה גדולה קלופה (פרוסה לפלחים)

מים

מלח

1 קופסא של קרם קוקוס

7290013358493-320x320

 

12512816_10206738711401217_2572684213401667296_n

להכנה:

1. בסיר עמוק לשים את הירקות ופלחי הקלמנטינה ולכסות במים בגובה 5 ס"מ מעל הירקות. לבשל אותם עד ריכוך מוחלט.

2. להוסיף את הקרם קוקוס ולבשל עוד 10 דקות. להוסיף מלח (לפי הטעם). לבשל עוד חצי שעה.

3. למעוך עם ממחה ידני עד שאין חתיכות של ירקות והמרק נהיה קרמי.

4. להעביר לצלחות הגשה.

ב ת א ב ו ן