מרכיבים
רבע קילו בשר צלי
1 עצמות
קישוא קטן פרוס
1 גבעול סלרי קצוץ גס
גזר קצוץ
2 כרשות פרוסות
חצי בצל קצוץ גס
2 עגבניות שקולפו מראש
קורט פלפל ומלח
חציל אחד מומלח קצוץ
רבע כוס אורז שהורתח מראש
אופן ההכנה
את הבשר והעצם שמיר בסיר כחב ומכסים ב-2 ליטר מים עד לרתיחה על להבה גדולה ומנקים את הקצף.
מוסיפים את הירקות מלבד החציל והקישוא ומוסיפים מלח ופלפל,ממשיכים בבישול עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את הקישוא והחציל ומבשלים במשך 20 דקות נוספות.
מרק בשר\

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









