כן, ככה, הכי פשוט, הכי טעים.
יאללה בואו נצא לדרך.
מה
1 חציל בלאדי פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס״מ
למילוי
2 קישואים בינוניים
4 כפות גבינת פרמז׳ן/צפתית מלוחה מגוררת
1/2 ביצה טרופה
מעט מלח, פלפל שחור
עלי בזיליקום קצוצים .
לציפוי
ביצה טרופה עם 2 כפות מים
6-8 כפות פירורי פנקו או פירורי לחם עבים
איך
מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות.
ממליחים מעט את החצילים, מברישים אותם במעט שמן זית ואופים בתנור חם כ-20 דקות עד שהם משחימים .
מגררים את הקישואים על מגררת גסה בוזקים מעט מלח ומניחים בצד, לאחר 10 דקות סוחטים היטב.
מוסיפים ביצה קטנה, 4 כפות גבינת פקורינו או צפתית מלוחה, פלפל ואם יש צורך גם מעט מלח, גם עלי בזיליקום קרועים.
לוקחים שתי פרוסות חצילים קלויים וממלאים ביניהן חלק מהתערובת.
לטבול את סנדויץ החציל בביצה טרופה ואחכ בפנקו.
להחזיר לתבנית האפייה ולזלוף מעל הכל שמן זית.
לאפות בחום 200 מעלות עוד כ-20 דקות או עד שהחצילים זהובים.
זהו, תהנו.

















