מסעדת Table Talk – ביסטרו קוסמופוליטי ממקום ברחוב דיזינגוף פינת רחוב בר גיורא, במבנה עתיק שנבנה בשנת 1935. זהו מבנה באוהאוס בעל שלוש קומות וחצר מרעננת שנפתח לאחר חודשים של שיפוץ. לכל קומה אופי שונה – בר חיצוני תחת כיפת השמיים, מרפסת ביתית בין עצים וקומה מבודדת לאירועים פרטיים.

המקום נוסד על ידי קבוצת חברים מכל העולם, במטרה ליצור סביבה תרבותית וחברתית בה אפשר לשוחח, על משקה אהוב ואוכל טעים.

המונח Table Talk נולד במאה ה-16 ומתאר ז'אנר ספרותי המבוסס על שיחות וציטוטים של אנשי תרבות, אמנות ופוליטיקה באירופה. על בסיס אותן שיחות, שהתנהלו מסביב לשולחן, נכתבו ספרים רבים. את הרעיון הביאו היזמים בגרסתו המודרנית לתל אביב.

יזמי הביסטרו , דימיטרי בוריסוב ואלכסנדר טורקוט, מגיעים מעולמות שונים. בוריסוב, בעל ניסיון עשיר בהפעלת בתי קפה קז'ואליים ומסעדות שוקקות חיים, המשלבות בין אוכל ותרבות ברוסיה ובאירופה. טורקוט, איש היי-טק, יזם ומנהל קרן הון סיכון. חי על הקו בין ניו יורק, מוסקבה ותל-אביב.

במסעדה אוכל מגוון בסגנון פיוז'ן אירופאי וגם אירועי תרבות. במקום מוצגת תערוכה של הצלם אלכס ליבק, התקיימה הופעה של להקת הקאלט האנגלית טייגרליליס וגם מתוכננות הקרנות טרום בכורה.

ב-Table Talk תוכלו למצוא מנות קלאסיות ממזרח ומערב אירופה ואלכוהול מגוון ואיכותי במחירים נוחים. בתפריט משתנה שלא מפסיק להפתיע, דבר אחד לא מחליפים – את הצ'ייסר וודקה והדג מלוח שתקבלו מסביב לעונה.


השף יוג'ין קובל, המנצח על המקום – בעל ניסיון עשיר כשף במסעדת פביו, מנדיס (סו-שף), מסעדת פושקין (סו-שף) מסעדת היוקרה ורה (שף), בעלי קיטירינג גורמה "הוט- קוויזין", קפה פלאמינגו (שף) ועוד.
הגעתי למסעדה בשעות הבוקר המאוחרות, השולחנות היו ערוכים בטוב טעם והנרות כבר דלקו, הכל היה כל כך מזמין ונינוח שמיד התחלתי להרגיש רעב. אז מה טעמתי מתפריט המסעדה:

סלסלת לחמים פריכים וטריים מוגש עם צלוחית חמאה (18 ש"ח)
סלט עגבניות העונה בליווי בצל סגול, בצל ירוק,מלפפונים וצנונית מתובל עם קונפי שום ואורגנו (38 ש"ח)
פלטת גבינות-ארבע סוגי גבינות בוטיק משתנות (118 ש"ח)

טרטר בקר-בקר טרי קצוץ עם אנשובי, צלפים, חרדל ופרמג'ן (49 ש"ח)
גרבלס סלמון – סלמון בכבישה קרה בליווי תפוחי-אדמה ומעל פלחי תפוחי עץ (49 ש"ח)
משקה קאווה שהוגש עם שוקולד מריר
איך אפשר ארוחה בסגנון מזרח אירופאי ללא צ'ייסר וודקה
בלינצ'ס עם קוויאר אדום (ביצי סלמון) מוגש עם קרם פרש
ארניקי דובדבן בתוספת שמנת חמוצה. מי שאוהב מתוק ניתן להוסיף סוכר
שעות פעילות המסעדה – מ- 08:30 ועד אחרון המבלים.
Table Talk, דיזינגוף 64 (פינת בר גיורא). טלפון :03-7746655
ניתן להזמין שולחן מראש.

בואו ליהנות בכל שבת ב -Table Talk גם עם הילדים!
בכל שבת ייהנו ההורים מן האווירה הקסומה והתפריט המענג של המסעדה , ויזכו לרוגע ולשקט שלו הם זקוקים, בזמן שהילדים יקבלו את כל הפעילויות והאקשן שאותם הם אוהבים.
משחקי קופסא מרתקים, שיעורי יוגה וריקוד לילדים ותפריטיםמותאמים לכל הגילאים – כל ילד וילד ימצא ב-Table Talk את הפעילות המתאימה לו. לילדים לא יהיה רגע דל ואילו להורים יהיו מספיק רגעי שקט בשביל ליהנות מהקפה של שבת…
לוח אירועים לחודש פברואר 2017 במסעדה
Table Talk מזמין את אורחיו לא רק לאוכל מגוון בסגנון פיוז'ן אירופאי, אלא גם לאירועי תרבות כמו Wednesday Table Talk & Music– מבחר הופעות מגוונות ומלהיבות, שיחממו את הלב!
1.2- "Los Emigrantes" – ערב של מוסיקה ספרדית אנרגטית ומרהיבה, בביצועם של חברי להקת
"Los Emigrantes" המופלאה- אשר סחפה אחריה את העולם כולו.
8.2 – נערי הסווינג מחזירים לחיים את המוסיקהשל ג'אנגוריינהרדט! במופע יבוצעו מיטב קלאסיקותשל הג'אז הצועני ומוסיקת הסווינג של שנות ה30-40, לצד עיבודים מקוריים לשירים פופולאריים. בואו ליהנות אתנו מערב בניחוח צרפתי, ממסע בזמן אל עבר פריז של שנות ה-30. מנגנים: אמיר גד- גיטרה, יונתן סנטו- גיטרה, יותם אבט- בס.
15.2 – "Under Paris Skies"– ערב קלאסי של שאנסונים צרפתיים, עם האקורדיוניסט הווירטואוז, זוכה הפרסים הבינלאומיים – IliyaZhornitskiy, שינגן יחד עם נגן הבס המופלא, Vadim Sokolyk.
22.2 – "The Sinatra's Eve"–Frank O.Z. & Tal Babitzkyייקחו אתכם במנהרת הזמן אל תקופת הזהב של המוסיקה האמריקאית… לערב של מוסיקה, סיגרים, וויסקי ואווירה רומנטית. הצטרפו אלינו לערב בלתי נשכח של מוסיקה קאנונית אמריקאית, הכוללת את מיטב השירים הפופולריים משנות העשרים ועד שנות החמישים של המאה העשרים: שירים על-זמניים שנוצרו עבור תיאטראות ברודווי, מחזות זמר, סרטים הוליוודיים ועוד, כמיטב המסורת האמריקאית הקלאסית.
לאתר הבית של המסעדה http://tabletalk.co.il/
לדף הפייסבוק Table Talk
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח"צ












