לרגל יום העצמאות, החג הכי ישראל שיש "חג המנגלים":), החליטו בסלטי צבר לפנק את הצרכן הישראלי בחוויית טעמים אותנטית חדשה ומשיקים שני סלטי חומוס חדשים שישתלבו מצוין עם הבשרים שעל המנגל. הישראלי הממוצע אוכל בשנה 7 ק"ג חומוס, כאשר לקראת אירועי יום העצמאות עולה היקף מכירות החומוס בכ- 60%.
בעלי, מומחה באכילת חומוס, היה תחילה קצת סקפטי כאשר ראה 2 קופסאות של חומוס באסל וחומוס ניגובים, של סלתי צבר. "מה כבר יכול להיות הטעם של חומוס תעשייתי הוא אמר…"


כאשר טעם מהחומוס באסל בתוספת בצל מטוגן מבט בפנים שלו השתנה והוא מאר "לא רע, אפילו מעולה". 
שאפו למכין החומוסים האלה:)

חומוס ניגובים: חומוס "עם המון חומוס", מרקם רך ומשובח, מתאים במיוחד לניגוב. עשוי מגרגרים רכים רכים.

חומוס באסל: חומוס עם תוספת חדשה ואותנטית של בצל מטוגן. שילוב נפלא בין החומוס האהוב, טעמו המתקתק והמיוחד של הבצל המטוגן ותערובת תיבול מזרחית עשירה.

חומוס באסל וחומוס ניגובים, במשקל 500 גרם כ"א, יוצעו למכירה ברשתות השיווק ובנקודות המכירה המובילות ברחבי הארץ. מחיר חומוס באסל: 14-17 ₪, מחיר חומוס ניגובים: 11-13 ₪ (בהתאם למחירים ולמבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות).
כשרות: בד"צ אגודת ישראל.












