1 חציל מקולף חתוך לקוביות
4 קישואים קלופים חתוכים לקוביות
4 ביצים קשות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
6 כפות שמן (לשני המטבלים)
מלח
פלפל שחור
להכנה:
חצילים בטעם כבד קצוץ:
לטגן בצל עד הזהבה ב-3 כפות שמן. להוסיף את קוביות החצילים ולטגן יחד עד שהחצילים יתרככו. רצוי על אש קטנה. להעביר למעבד מזון, גם את הביצים הקשות, המלח והפלפל ולהפעיל על פולסים קצרים. לבדוק טעמים ושלמור בקופסא אטומה במקרר.
קישואים בטעם כבד קצוץ:
לטגן בצל עד הזהבה ב-3 כפות שמן. להוסיף את קוביות הקישואים ולטגן יחד עד שהקישואים יתרככו. רצוי על אש קטנה. להעביר למעבד מזון, גם את הביצים הקשות, המלח והפלפל ולהפעיל על פולסים קצרים. לבדוק טעמים ושלמור בקופסא אטומה במקרר.
כל כך פשוט ועם זה כל כך טעים!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













