רשת המרכזים הקולינאריים "לגעת באוכל " מרחיבה את פעילותה פתחה
סניף שישי בקניון רחובות בהשקעה של כ -4 מיליון ₪
רשת המרכזים הקולינאריים הגדולה בישראל "לגעת באוכל", מרחיבה את פעילותה ופתחה סניף שישי בקניון רחובות, הייתה הזדמנות נאותה להזמין אותי ואת חברותי הבלוגריות לנושאי תזונה לסדנת בישול מיוחדת במינה.
אך בטרם אכנס לגוף העניין ולפלאי הבישול המולקולארי, ראוי להקדים ולתאר את הסניף החדש שנפתח, המתפרס על לא פחות מ – 500 מ"ר, מרווח ומרשים, ומכיל את מיטב האביזרים, הכלים, המכשירים ועזרי הבישול מן החברות המובילות, האיכותיות והנחשבות ביותר בתחומי המזון והקולינאריה.
אך, כידוע, אין מדובר רק בחנות למכירת מוצרים אלא באקדמייה של מדע הקולינאריה במלוא מובן המילה המובילה את באיה אל תוך עולם הבישול ויצירת המזון בדרך של הדרכה, סדנאות, קידום מוצרים ושיטות בישול על כל צורותיהן.
במקום ניתן להשיג מוצרים יחודיים שפותחו במיוחד עבור הרשת ואך כדי לסבר את האוזן אציין כי מדובר בכ – 7,500 פריטים הנחלקים בין המחלקות השונות והם מיועדים לכל טעם, שיטה, מטרה שיש לה קשר כל שהוא עם עולם התזונה האנושי.
כמובן, לא אלאה את הקורא בשפע העובדות והפרטים במקום רב גוני אשר כזה ואי אפשר להחליף ביקור ממשי בחנויות הרשת והתרשמות בלתי אמצעית מן העולם המופלא המתגלה שם לעיניך.
ראוי להזכיר את האדם שמאחורי המיזם השאפתני והמצליח, לא אחר מאשר איש העסקים צביקה קרובי, בעצמו מן המובילים ועמודי התווך של עולם הקולינאריה הישראלי, יחד עם שותפו, מנכ"ל הרשת, רוני ליש, שהשקיעו לא פחות מ- 4 מיליון ₪ בהקמת הסניף המפואר הזה ברחובות, סניף המצטרף לשאר סניפי הרשת ברעננה, פתח תיקווה, חיפה, באר שבע וראשון לציון.
ועתה לעניין עצמו : סדנת הבישול המולקולארי, אליה הוזמנתי עם חברותי הינה, כמובן, במסגרת הגדולה יותר של הפעלת אקדמיות קולינאריות בהן מתקיימות סדנאות קצרות ואף השתלמויות וקורסים ארוכי טווח הן לעושים צעדים ראשונים במטבח והן למתקדמים או אף שפים מדופלמים המבקשים להשתלם ולהתמקצע עוד ועוד.
ובכן הסדנא התקיימה בניצוחו של השף שחר דבח, כאשר העקרון של בישול מולקולרי הינו גרימת שינוי של טקסטורה או מרקם של מזון קיים. במשך כשלוש שעות הפליא בפנינו השף דבח והכין מזונות באופן שלא היה מבייש מעבדה כימית ממוצעת ע"י שימוש בחומרים ותוספים כגון לציטין, תמיסת סידן, חנקן נוזלי, מי קרח או אלגינט שלא לדבר על חימום פשוט בעזרת ברנר.
התוצאות היו מדהימות ומאלפות : חומרי המזון המוכרים קיבלו צורה ואופי שונים, טעמים חדשים ומרתקים. ממש הפלא ופלא.
סניפי 'לגעת באוכל':
קניון רחובות (כשר) ביל"ו 2, טל': 08-8653232 ראשון לציון (מתחם "חונים קונים") לישנסקי 9, טל': 03-9520390 שלוחה 5 הקניון הגדול, פ"ת (כשר) טל': 03-5030555 קניון רננים, רעננה (כשר) טל': 09-7404474 גרנד קניון באר שבע (כשר) טל':08-8226226 חדש! גרנד קניון חיפה (כשר) 04-6817770 מוקד מידע: 1-700-70-1000
לאתר הבית : http://www.tfood.co.il/
לדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/touch.food?fref=ts
נכתב על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER
כנסו גם לדף הקבוצה שלי בלחיצה כאן.

















