מנה עדינה ומרעננת
למוס הגבינה צריך-
750 גבינה 5 אחוז (סקי)
2 מיכלי שמנת חמוצה
מיכל שמנת מתוקה
שקית ג'לטין מומסת בכוס חד פעמית קטנה מים רותחים
12 כפות אינסטנט פודינג וניל של אוסם
ההכנה – מקציפים את כל החומרים יחד 2-3 דקות חוץ מנוזל הג'לטין
בסוף ההקצפה מוסיפים ג'לטין מומס ומקציפים עוד דקה
מכינים מראש דלורית במשקל קילוגרם אחד חתוכה לקוביות קטנות מבושלת לריבה דלילה עם 600 גרם סוכר ,כוס מים חד פעמית קטנה
כוכב סטאר אניס וחצי כפית קינמון
מוזגים מהמוס לקעריות סיליקון -מנג'טים או כל צורה שתרצו
שותלים בכל קערית כמה קוביות ללא נוזל מהריבה הקרה ומצננים היטב -אפשר להקפיא
מגישים עם כף ריבה רותחת ליד
פסי דפי פילו אפויים
פרוסות דלורית שנחתכו בחותכן עוגיות לפרים וקורמלו עם אבקת סוכר בתנור
עדין וטעים .













