מוס גבינה ומנגו בציפוי ג'לי פרי

עוגת מנגו וענבים ליד

עוגת מנגו

העוגה שלי מהממת ביופיה כי היא באה ממעמקי הלב

מנגו הוא הפרי האהוב עלי והיות ומחירו כרגע בשמיים השתמשתי בקופסת שימורים קטנה ובנקטר מרוכז קפוא של פריגת

מרפדים תבנית 24 עגולה קפיצית  בנייר אפיה בחצי שרוול פתי בר שוקולד מריר  של אוסם מפוררים ביד לפירורים גסים שניתן להחליף לכל טעם שבא.

מנטפים מנוזלי המנגו המשומר .

בקערה גדולה מקציפים יחד חצי קילוגרם גבינת טבורוג 5 אחוזי שומן (ניתן להחליף בטוב טעם במשקל זהה)

2 מיכלי שמנת חמוצה

מיכל שמנת מתוקה

1 אריזה אינסטנט פודינג וניל

שקיק ג'לטין מומס בכוס חד פעמית קטנה מים

כשהכל מוקצף יחד מוסיפים 3 כפות גדושות נקטר  מנגו מרוכז וקפוא של פריגת .

אין צורך להוסיף סוכר זה כבר מתוק מספיק

מעבירים את התערובת הדלילה מעל הביסקויטים ומקררים

מכינים ג'לי כתום או כמוני 400 מיל מיץ מנגו או תפוזים (כאן היה מיץ תפוזים מרוכז) שבתוכו מומס שקיק ג'לטין

מעבירים אותו מעל העוגה  הקרה שהתמצקה בקירור ומקררים היטב

מקשטים בפרי המשומר או לחילופין קוביות טריות  של מנגו ודובדבנים.

זהירות הטעם ממכר .

מוס מנגו עם ענבים מעלף

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.