החלטתי לפנק את האהובים עלי והכנתי פינוק קטן של בוקר. מוזלי שוקולד-תות.
לא קינוח גדול. אבל משהו אישי וטעים, שכיף להעניק למישהו. השדרוג במוזלי שלי הוא השוקולד-תות.
אחרי שתכינו את המוזלי הזה, אני בטוחה שיפרגנו גם לכם באהבה.
איך אפשר שלא?!
המצרכים:
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד בטעם תות (אני בחרתי בשוקולד תות מתוצרת חוץ, איכותי)
כ-30 גרם שוקולד בלגי מריר עם 73% מוצקי קקאו
סלסלת תותים קטנה
2 גביעי יוגורט במתיקות מעודנת
מעט גרנולה לפיזור, בטעם שאתם אוהבים
ההכנה:
לחמם את השמנת מתוקה במיקרוגל כדקה. לשבור לתוכה את קוביות השוקולד תות ולערבב. שימו לב שהשוקולד תות בו בחרתי אינו מכיל מילוי נוזלי, אלא מילוי מוצק.
העיסה לא תהיה אחידה מאחר והמילוי תות שבתוך השוקולד מייצר מרקם לא אחיד.
להוסיף פנימה גם את השוקולד בלגי המריר ולערבב היטב. עכשיו קרם השוקולד יהיה אחיד ויקבל ברק.
למזוג את השוקולד תות לכוסות הגשה, רצוי שקופות. ניתן לצנן בינתיים מעט במקרר.
לחתוך תותים לחתיכות יפות. לא קטנות מדי.
לסדר את חתיכות התותים בשכבה יפה מעל השוקולד.
למזוג מעל בעדינות את היוגורט. לא נורא, אם זה מסתיר את התותים.
תודו, זה כבר נראה יפה.
עכשיו מעל היוגורט לשים בעדינות בעזרת כפית שכבה אחידה ויפה של גרנולה.
עכשיו, תניחו ליד פתק עם הקדשה אישית.
זה ייגרום למישהו יקר לכם לחייך כבר על הבוקר. שיהיה לכם בוקר של אהבה.



















