מה למדתי מנטע ברזילי

נטע ברזילי היא לא רק פרפומרית מוכשרת, נטע ברזילי היא תרגיל בשבירת קבעונות!

נטע ברזילי2וידוי של אישה בלי חוש אסתטי: בכל פעם שאני יוצאת לקניות, אני חוזרת עם פריט אחד מוזר בשלל. בכוונה. מגפיים זוהרות, חולצה עם כותפות, הדפס מגוחך. "בשביל להרגיל את העין". שלא אשאר באזור הנוחות והבגדים יהפכו רק ייצוג סתמי של אפרוריות. שעמומון.

בתואר הראשון, לקחתי קורס אצל מרצה שחקר את סיכוי הזכייה באירוויזיון של מדינות. בחיי. אנשים מקבלים על זה מלגה. היו לו נוסחאות ברורות וסטטיסטיקה לגבות את זה, שהסבירו יחד, יפה מאד, איך הסיכוי שלנו לזכות קטן. קטן מאד.

נטע ברזילי שוברת קבעונות. בואו נודה. את החיה הזו אנחנו לא מכירים. הלופר, הקצב, הטירוף על הבמה. זה קשה לי, לא יורד בגרון, כמו לאכול גלידת תה ירוק בפעם הראשונה, או סושי שוקולד. אבל בלי לאתגר את עצמנו קצת, בלי להתרגל למשהו חדש, מפתיע, לא נוח ומסקרן, איך נצמח?

"כולם אומרים שאני קצת משוגעת." כן, נטע ברזילי, את קצת משוגעת. זה נפלא!

בואי, תשגעי אותנו, עם המימיקה התיאטרלית שלך, הבגדים המוזרים והקול המכשף. מהקצב בRude Boy  ועד הביצוע שלך ל"אבניבי", שהפך פופ של סבנטיז לשיר נשמה.

נטע ברזילי היא לא רק פרפומרית מוכשרת, נטע ברזילי היא תרגיל בשבירת קבעונות.

אז לכי תנערי את אירופה מהתרדמת, נטע. אנחנו נחכה לך פה, גאים.

 נטע ואני

בתמונה: יש תקווה, אם הצלחתי להצחיק את נטע ברזילי.