טלפון: 08-9223534
לאתר המסעדה: ב- ROL
לפני סיום, אני משתפת בגירסה שלי ל"אלו גובי" – תבשיל כרובית ותפוחי אדמה

המרכיבים ל- 3 מנות:
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
- 1 כרובית יפה מפורקת לפרחים
- 1 פחית מי קוקוס (5.5% שומן) או חצי פחית קרם קוקוס מדולל ב-3/4 כוס מים
- חופן עלי כוסברה קצוצים
- כפית עלי נענע מיובשים
- 1 פלפל צ׳ילי קצוץ ( לא חובה)
- 1 כפית גדושה משחת קארי צהוב (אופציונלי)
- 1 כפית אבקת קארי הודי
- 1/2 כפית כורכום
- 1/4 כפית גרגרי כוסברה קלויים על מחבת יבשה וטחונים במכתש ועלי או במטחנה
- מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
להכניס לסיר רחב את השמן, הבצל, ותפוחי האדמה ולטגן יחד תוך ערבוב למשך 5 דקות. להוסיף פנימה את פרחי הכרובית עם מעט מים (1/2 כוס בערך) ולהמשיך לטגן/לאדות מעט תוך כדי ערבוב ותוך כדי הוספת כמות של 2-3 כפות מים בכל פעם שהמים נגמרים בסיר.
להוסיף את התבלינים ומי הקוקוס להביא לסף רתיחה ולבשל על אש קטנה עד שהירקות מתרככים והרוטב מסמיך.
לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. לערבב ולהגיש.
בתיאבון!
חיים וטעים!


















