לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם
אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם…
הנה לכם בלי מילים …
מגולגלות מעלפות לפסח
1 אריזה עוגיות יין – הגלגלים הגדולים של פפושדו
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
ו אבקת אפיה כשרה לפסח
טוחנים יחד במעבד מזון לעיסה .
משטחים אותה על נייר אפיה
מרדדים בין 2 ניירות למלבן ומקררים חצי שעה
מורחים מלית של ריבת הקוקוס שלי ופתיתי שוקולד מריר או חלב
מוסיפים אגוזים קצוצים (פקאנים מסוכרים הכי טעים)
מגלגלים וחותכים בסכין משוננת פרוסות לא עד הסוף ואופים להזהבה.
להזהר לשרוף
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר .
מזכירה את המתכון -הריבה שלי -ריבת קוקוס עשירה
מיכל שמנת מתוקה
12 כפיות סוכר
20 גרם חמאה
200 גרם קוקוס
לבשל יחד 10 דקות ולצנן לילה במקרר
לאכול כך,לגלגל כדורונים ולטבול בשוקולד,למלא בעוגיות וכל מה שאוהבים .













