אתמול בבוקר היא התעוררה ואחרי ששאבה את בקבוק השוקו שלה היא ביקשה ארוחת בוקר. מה בא לך לאכול תיתי ? ולהבדיל מהבקשות ההזויות שלה מדי בוקר (שניצל, פסטה ברוטב וקבנוס) היא ביקשה גלידה בגביע . נו, טוב זרמתי איתה (אל תספרו לסופר נני, היא תכעס עלי ) והעמסתי לה גביע של גלידת שוקולד וניל פליק של לה קרמרייה – היא אכלה הכל!!! בזמן הזה נחה לה גלידת קוקוס שהמתינה שאפתיע אותה בקינוח קל , מהיר וזמין שאם מפתיעים אורחים אפשר בדקות להכין אותו, כי לרובנו תמיד יש בקיץ גלידה במקפיא, קופסת אננס משומר וחבילת קוקוס טחון במזווה המטבח .
יאללה לעבודה.
מגדל של פינקולדה:
1 קופסת פרוסות אננס משומר
3 כפות סוכר
2 כפות קוקוס טחון
גלידת קוקוס של לה קרמרייה
קוקוס לציפוי
קצפת ופירות לעיטור.
אופן ההכנה:
מסננים את האננס מהמיץ (אפשר לשתות אותו). מערבבים את הסוכר והקוקוס וטובלים את פרוסות האננס. על מחבת פסים שחומם צולים את האננס עד לצריבה קלה והופכים. מעבירים לצלחת ומצננים מעט .
מסדרים 4-5 פרוסות אננס במגדל (אפשר למרוח מעט גלידה ביניהם ולהכניס לעשר דקות למקפיא) ,מפזרים קוקוס בצלחת ומצפים את המגדל בגלגול עדין. מניחים בצלחת ומכניסים כדורי גלידה קטנים לאורך ה"חור" של האננס.
מוסיפים קצפת ופירות ומגישים.
בתאבוןןןןןןןןןןןןןן













