לבצק –
קילוגרם קמח שמרים מלא .
כוס חד פעמית קטנה לשתיה קרה מלאה שמן(תירס)
2 ביצים גדולות
כפית וחצי מלח
5 כפיות גדושות סוכר
כמה סיבובי מטחנת פלפל שחור (לנייטרלי ניתן ללא פלפל )
מים כמה שתופס הקמח. פה נכנסו להם 2 כוסות של 180 מיל .
ללוש היטב לבצר רך ודביק מעט.לא לשכוח שזה קמח מלא ולכן דורש יותר נוזלים מהרגיל .
להתפיח במקום חמים שיכפיל נפחו ,ללוש ולהתפיח שוב.
לרדד וליצור צורות שאוהבים .
לחצ'פורי-יש לכדרר לכדורים שווים ,לפתוח לפיתה עבה ועגולהכל אחד לקפל מהצדדים ולהדביק הקצוות בלחיצה.
בסירה שנוצרה לפתוח ביצה בכוס למשנה זהירות ולהעביר לסירת הבצק להמליח ולפלפל .
להניח קובית חמאה בצד.היא תימס פנימה להתעלףףף.
מי שואהב אפשר לפזר גבינה קשה מגוררת -הכי טעימות הן המוצרלה והקשקבל פה.
להתפיח שוב ולאפות בתנור טורבו ב-200 מעלות כעשרים דקות –לשים לב כי כל תנור והאפיה שלו .
ללחמניות- יש ליצור צורות אהובות.למרוח בביצה טרופה ולפזר זרעוני דלעת או אגוזים או כל מה שאוהבים
ניתן לשלב גם בבצק עצמו אגוזים קצוצים שזה טעם עילאי.
להתפיח ולאפות כמוסבר .
בתיאבון


















