מאפינס קוקוס ושוקולד חלב

בחורה עם מחשב נייד

טעויות מניבות דברים הכי טובים

חוויתי ונכחתי בכך עם המאפינס האלו…

רציתי ליצור עוגיות פריכות ונטפו לי מים מיותרים לעיסה…נו טוב …הפכנו אותה לעיסת מאפינס .

והם טעימיםםםםםם …אז אחלוק מתכון איתכם . תהנו גם כן .

 

המצרכים –

450 גרם קמח

1 כוס גדושה קוקוס (כוס של 200 מיל)

כוס סוכר – 200 גרם

כפית תמצית תפוז של מיימונס

1 ביצה

100 גרם חמאה רכה

5 כפות שמן -אני השתמשתי בשמן תירס

2  שקיקי אבקת אפיה

כוס חד פעמית מים

100 גרם שוקולד חלב בקוביות

שקיק סוכר וניל לפיזור מעל המאפינס

מנג'טים למאפינס מאלומיניום – הן לא נדבקות …

 

טורפים יחד את כל החומרים  היטב חוץ מהשוקולד

לעשות את מהיר לא יותר מדי שלא יצאו דחוסות.

להעביר בכף או ידנית למנג'טים מעט לפני סוף שפתי המנג'ט

לתחוב קובית שוקולד לכל מאפין …אפשר יותר

לפזר סוכר וניל מעל כל אחד  ולאפות  שיזהיבו .

לקרר ולטרוף עם  תה  או קפה חם

ילדים מתים על זה ולגדולים לא חסר…

בתיאבון מאפינס קוקוס ושוקולד

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.