למצרכים: (9 יח)
2 ביצים
150 מ"ל חלב
200 גרם קמח
60 גרם גבינת פרמזן מגורדת
100 גרם רוטב פסטו
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
להכנה:
לערבב בקערה את החלב והביצים בעזרת מטרפה.
להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב רק עד שיתאחדו.
לשים בתוך קוקוטים (תבניות חד פעמיות למאפינס) את העיסה בגובה 3/4 מהקוקוט. לפזר מעל צנוברים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















