שבת אחה"צ הוא יום האפיה שלי – עונג שבת 🙂 לרוב הסו-שפית הקטנה שלי פה בכדי לשבור את הביצים ולפזר את הקמח על הרצפה (היי – ניקיתי היום!!!) וללקלק את המטרפה, אבל היא נשארה אצל אבא שלה היום וטוי קיבל את התואר הנכסף ותפקד כסו- שואב אבק על ארבע לניקוי אוטומטי של הרצפות (תמיד, אבל תמיד נופל משהו על הרצפה).
קבלתי לסיקור את סדרת הממרחים החדשה הטעימה והבריאה של "המעדניה" (הכוללת ממרחים המבוססים על טחינה בתוספות קקאו/סילאן/דבש ומעדני פרי כולללללללללללם ללא תוספת סוכר ושומן).
מגיע לי להמתיק את השבת הארוכה נטולת הסו-שפית האהובה שלי במאפינס חמצמצים, מתקתקים , עסיסיים וקלים להכנה .
מאפינס פירות יער ושוקולד לבן :
2 כוסות קמח
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד לבן קצוץ
חצי כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס מעדן פירות יער
250 גרם פירות יער (קפואים שהופשרו)
3/4 כוס חלב
בקערה מערבבים את החומרים היבשים כולל השוקולד הקצוץ מוסיפים את השמן, הביצים , מעדן הפרי, ואת החלב. מערבבים היטב מוסיפים את פירות היער ומערבבים בעדינות. משמנים תבנית מאפינס ויוצקים בשקעים מהתערובת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות לחצי שעה .
** את הממרחים הנהדרים אפשר להשיג ברשתות אניס וספייסס
ברשימת המעדניות באתר : http://www.the-deli.co.il/
בדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/israeligourmet













