בעבור חובבת מטבח כמוני, כזו שלא אוהבת את "המדעים המדוייקים" – אפיה. אלא נהנית לחרבש בכל רגע נתון מכל מה שנמצא במקרר או בארון דווקא האפיה הופכת אצלי לאתגר. הפעם הקופון של שופרסל פינק אותי גם בחמאת הבוטנים של מותג הבית, ואני מעולם לא אכלתי או טעמתי אחת כזו. אז איך לגרום לי לטעום ? נכון, להוסיף אותה כמרכיב במאפינס
אין לי במטבח משקל או כליי מדידה למיניהם.
מה יש לי ? מוצרים וזה בהחלט מספיק בשבילי.
אז מאפינס חמאת בוטנים מהירים –
להקציף 3 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר
בקערה אחרת להקציף את החלמונים עם 1/2 כוס שמן + כף אחת חמאת בוטנים + אבקת אפיה + שמנת חמוצה/יוגורט/לבן
לקפל בזהירות את שתי המסות ולהוסיף כוס וחצי קמח.
לחמם תנור ל 160 מעלות. לאפות רבע שעה וזהו.
פשוט, נכון ?
















