מאפה תפוחי אדמה , חציל ועגבניות

מי אמר שלזניה חייבת להיות עם בצק?
טוב אז זו לא לזניה אבל דומה דומה עם תפוחי אדמה, חצילים ועגבנית.
הקיצקצ עשיתי מיש מש ויצא טעים .

 מאפה3

חומרים:

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לאורך

1 קופסה של עגבניות חתוכות

1 חציל – קלוף וחתוך לאורך

1 כוס מרק עוף

מלח

פלפל שחור,

1/2 פלפל ירוק חריף- חתוך קטן קטן

גבינות מגוררת שנשארו במקרר – 1 כוס או פחות

1 כף מרק בצל

פרומעז

3 כפות פרמג'נו

 

הכנה:

 

לסדר בתבנית ,

מאפה תפןחי אדמה1

תפוחי אדמה, מעל חצילים ומעל לשפוך את העגבניות החתוכות

להוסיף מעלה גבינות,

ושוב עוד קומה , תפוחי אדמה, חציל עגבניות.

להוסיף את מרק העוף

לתבל,

לחתוך את הפרומעז לעיגולים ולסדר מעלה

לפר מעלה פרמז'אנו ולתנור.

מאפה2

170 מעלות 35-40 דק.

תיהנו