מהר לפני שהחגים יגיעו אלינו שוב , חשוב לקחת את המנוחה ולהתארגן על כל הכלים, הקישוטים, והמתכונים שאתם צריכים שיהיו לכם לחג הבא.
מתכון מומלץ שלעוגה שתתאים לכל חג-
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס תה חזק (איזה תיון שתרצו זה בסדר) חצי כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח (חצי כפית אבקת קינמון
רבע כוס קוקוס טחון
רבע כוס אגוזים טחונים
אחרי שאספתם את כל החומרים, כך תעשו את זה נכון :
מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים עם הסוכר מוסיפים שמן, תה, תמצית וניל. מוסיפים קמח תופח ואבקת קינמון ומערבבים. מוסיפים את הקוקוס והאגוזים ומערבבים ערבוב קליל ומהיר.
-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
טה דה- יש לכם עוגה מדהימה, בכלום זמן, וגם שמתם לב שהיא פרווה?
בשביל שחווית ההגשה תהיה מעל ומעבר, צריך להתאבזר בכלים הנכונים, לשם כך ישנן צלחות הקורנינג הקסומות, שישמשו אתכם כל חג מחדש. צלחות קורנינג הן פריט חובה בכל ארון בכל בית. ישנם סגנונות רבים אשר מאפשרים לכם להתלבט עד למציאת הסט שיהפוך אתכם למרוצים. ואת האמת, שעם הצלחות האלה? תוכלו להגיש גם חביתה והאורחים יתפעלו.
לצד סט הכלים המלכותי מומלץ להניח גם סט כוסות קלאסי. כוסות יין בעל רגל גבוהה וגוף צר יתנו תחושה של יוקרה, והרי זה לא מה שאנו רוצים לשדר שאנו מארחים בחג? שאנחנו עשינו את כל זה במה ידינו, ובסטייל.
יחד עם זאת כדאי גם להביט בתפריט שהכנו לנו מראש ולדעת מה ברצוננו להכין, וכך להתאים את היין לאוכל. ידוע שצלי בקר הולך מצוין עם יין אדום, ואילו חזה עוף נהנה לשחק עם יין לבן.
קישוטי שולחן הם דברים שתוכלו למצוא במהלך כל השנה בחנויות השונות. הטריק הוא, לקנות אותם לפני שמתחיל השיגעון של החגים ולחסוך לעצמכם את כאב הראש. יודעים שפסח מתקרב? מחכים לשבועות? גשו כבר עכשיו לקנות את מחזיק המפיות בצורת מצה, ואיספו לכם על הדרך כמה פירות מפלסטיק שתוכלו לשים בסלסלה בסלון כטנא יפה.
היו מחושבים ועיזרו לעצמכם לא להיכנס ללחץ של החגים, זהו זמן להיות יחד, ברוגע ובבטן מלאה. לכן, קחו איתכם את הטיפים הבאים שאתם יוצאים מהבית, אולי תסיימו את הקניות לחגים כבר עכשיו.












