מאפינס נוטלה שוקולדיים וממכרים,עונג אמיתי בכל ביס.
רק 12 דקות מפרידים בינכם לבין העונג הזה.את המתכון ראיתי אצל שירלי נמש,
ומי יכול לעצור אותי :)אז שינסתי מותניים,והתחלתי.ההכנה פשוטה לגמרי,כלי אחד,
ותריסר מאפינסים משובחים.
מצרכים:
תבנית 12 שקעים
עטרות נייר
1 כוס נוטלה
2 ביצים
1/2 כוס ועוד 2 כפות קמח תופח
אפשר להוסיף חצי כוס שוקולד צ'יפס
ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות
לקערה מכניסים את הנוטלה וביצים ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שאין גושי קמח,וכל הקמח נטמע בתערובת.
מוסיפים את השקוצ'יפס במידה ורוצים,ומערבבים מעט.
מעבירים לעטרות הנייר(2 כפות גדושות בכל מנג'ט)
אופים 12 דקות בלבד.
מצננים בחוץ או במקרר וזוללים.
גנאש שוקולד: לקערה מכניסים 50 גר' שוקולד מריר,ו-50 גר שמנת מתוקה למיקורגל,
מוציאים ומערבבים יחד עד לקבלת מרקם חלק ומבריק,
יוצקים מעט על כל אחד,מקשטים בסוכריות ציבעוניות/קוקוס/בראס















