למצרכים:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים (או 2.5 כפות שמרים יבשים)
100 גרם סוכר
100 סמ"ק שמן
20 גרם מלח
1 ביצה
150 גרם שוקולד צ'יפס
500 סמ"ק מים פושרים
לפיזור מעל:
שוקולד צ'יפס
ביצה טרופה
להכנה:
1. לשים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק. ללוש 5 דקות.
2. להניח את הקערה במקום חמים לתפיחה – עד שנפח הבצק יוכפל.
3. להעביר את הבצק למשטח מקומח וללוש אותו על מנת להוציא את האוויר.
4. להוסיף את השוקולד צ'יפס וללוש שוב עד שהשוקולד יתפזר באופן שווה בבצק.
5. לחלק לחלקים שווים (לפי גודל הלחמניות שרוצים לקבל כ- 100 גרם לחמניה) וליצור לחמניות.
6. למרוח כל לחמניה בביצה טרופה, לפזר נטיפי שוקולד צ'יפס ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

















