750 גרם קמח שמרים
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות סוכר
כף מלח
1/2 כוס שמן זית
1 צרור אורגנו טרי טחון במעבד מזון
מים (בערך 2 כוסות)
לפיזור מעל:
שמן זית
מלח ים אטלנטי (או מלח גס)
פרמזן
להכנה:
1. לשים בקערת המיקסר את כל המצרכים פרט למים ולאורגנו. לעבד את כל המצרכים ולהוסיף את המים בשלבים עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה ונעים למגע. ללוש 5 דקות. להוסיף את האורגנו הקצוץ וללוש עוד 2 דקות.
2. להניח במקום חמים לתפיחה.
3. ליצור צורות של לחמניות. למרוח כל לחמנייה בשמן זית ולפזר מלח גס. להניח לתפיחה. לשים על כל לחמנייה מעט גבינת פרמזן.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
















