לחם 50% 50%

טעים פחד

בחורה עם מחשב נייד

לחם 50 50

1/2 קמח מלא 1/2 קמח לבן

1 קילו קמח (1/2 1/2)
1 שקית שמרית
2 כפות מלח
4 כפות סוכר חום
1 ביצה
חצי כוס שמן
1 שקית בצל מטוגן
מים – כמה שתופס (כין כוס וחצי ל- 2)

לתוך הקמח מערבבים את השמרית והסוכר, מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומתחילים ללוש במיקסר.

מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש
להוסיף את הבצללהתפיח שעה
אחר ללוש שוב ולתת התפחה נוספת של 30-40 דק' תלוי במזג האוויר

למרוח בביצה ולפזר ,שומשום,קצח, כדאי לעשות חריצים בלחם

185 מע' 30 דק' או עד שמזהיב יפה יפה