המתכון לקינוח פודינג לחם בטעמי שוקולד ותפוז של אפרת גת, הוא המתכון הזוכה באתגר השבועי. רוצות גם לזכות?
הצטרפו לקהילת רגע מתוק בפייסבוק.
לחם פודינג בניחוח תפוז ושוקולד
מצרכים
1 חלה מאתמול חתוכה לקוביות
1 חבילת שוקולד פרה מריר חתוך לשברים קטנים
1/2 מיץ תפוזים סחוט
1 כפית גרידת קליפת תפוז
1/2 כוס חלב שקדים או רגיל
1 קרם קוקוס או שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/4 כפית קינמון או כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
בתבנית פיירקס, מניחים בשכבה אחת את קוביות החלה, מעליהן מפזרים את שברי השוקולד.
מערבבים את שאר החומרים ביחד ויוצקים מעל הכל.
מניחים ל 10 דקות עד שהנוזלים יספגו בחלה.
בינתיים מחממים תנור ל 200 מעלות ומכניסים לאפייה של 30-40 דקות.
/
/













