לזניה, ללא בצק, על בסיס עלי מנגולד (סלק)

לזניה מעולה על בסיס עלי מנגולד (סלק), טעימה, משביע וללא גלוטן.

מנגולד6

חומרים:

חבילת על מנגולד

1/2 ק"ג בשר טחון טרי

2 חצילים קלופים

1 בצל

1 מיכל של עגבניות מרוסקות 

1 כף שמן זית

150 גר גבינת פרמז'ן מגוררת – אפשר להשתמש ב"גבינת" כפיר

מלח+ פלפל שחור+ פפריקה שום.

הכנה:

לשטוף את על הסלק ובעזרת סכין להוציא את החלק הלבן .

לטגן בצל במעט שמן זית, להוסיף את הבשר הטחון ולטגן קלות,

להוסיף שום+ תבלינים ואת העגבניות המרוסקות.

את החצילים הקלופים לחתוך לעיגולים דקים (1/2 סמ').

בתבנית לסדר את עלי המנגולד

מנגולד1

להוסיף חצילים

מנגולד2

להוסיף 1/2 מכמות הבשר ,

לפזר גבינה, ושוב עלי מנגולד וכו'.

מנגולד3

לאפות ב 170 מעלות 40-50 דק' תלוי בתנור

מנגולד5

 

תיהנו