למצרכים:
1 ק"ג כנפיים
1/2 שקית של אפונה וגזר סנפרוסט (מופשר)
1 שקית של פתיתים בורגול פלוס
2 כפות אבקת מרק
1.5 כפות אבקת גריל עוף
5 שיני שום שלמות
3 כפות שמן זית
2.5 ספלים של מים רותחים
להכנה:
לשים את כל המצרכים בתבנית, לערבב היטב, לכסות בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 50 דקות. להסיר את נייר הכסף, להשאיר בתנור לעוד 10 דקות. נווווווו? לא שלושים שניות? לא שעה בתנור? לא מושלם?????????
אהבתם את המתכון? כבדו בלייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













