עלי גפן ממולאים
ולעבודה:
1. לערבב את כל חומרי המלית היטב.
2. ממלאים את עלי הגפן בצד החלק שלהם (לא המפוספס) מהכיוון הצר לכיוון החלק הרחב ומגלגלים. מסדרים בסיר אחד ליד השני.
3. מכסים במים עד גובה עלי הגפן. מוסיפים כף אבקת מרק + 3 כפות שמן זית + כף רסק עגבניות.
4. מבשלים על אש קטנה עד שירתח ועוד 10 דקות. שמים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך שעה וחצי.
והבונוס במתכון:
*סחוג ירוק
למצרכים:
2 צרורות כוסברה (בגודל צרור של שוק)
4 ראשי שום
פלפל חריף לפי הטעם
כפית כמון
2 כפות פפריקה גדושות
חצי כפית מלח לימון
מלח
1/4 כפית פלפל שחור.
לטחון הכל במג'ימיקס. ניתן לשמור בצנצנות במקרר או במקפיא.
















