לביבות קישואים משגעות

לביבות קישואים

יודית שלי אומרת שכשיש יתומים משדכים ביניהם ככה נהיית לה משפחה .

מאז אני תמיד משדכת יתומים ובודדים למשפחה.

משפחה טעימה מה .

תמיד אנחנו צוחקות כשנותר ירק בודד במקרר ודואגות לו .

הוא יכנס לו בנחת לתבשיל כלשהו או יטוגן להשלמה.

הפעם היו לי שני יתומים שחברו להם יחד ללביבות בטעם עילוי .

דרלינג הודיע לי שהן יהיו קבועות על שולחננו ובזה שכרי.

אז קחו לכם-

תפוח אדמה גדול קלוף ומבושל במי מלח

קישוא גדול

וגררו אותם על פומפיה גסה

הוסיפו בצל ירוק גדול אחד קצוץ

2 ביצים בינוניות

כוס חד פעמית קמח תופח

חצי כפית פלפל שחור ממטחנה

והסוד שלי – כפית אבקת מרק עוף פרווה .

לא צריך עוד מלח .

בוחשים היטב יחד ואם צריך עוד מעט נוזלים –תוסיפו כמה טיפות מים וזהו .

במחבת גדולה חממו שמן ועם כף העבירו מהעיסה ברווחים לשמן החם.

טגנו שיזהיב משני הצדדים והניחו על נייר סופג.

הגישו חם עם יוגורט או שמנת חמוצה ליד.

תתרווחו לכם על כסאכם ותתענגו כי כך עשינו אנחנו .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.