לא רק דייסות – Quaker

אז כולנו יודעים שמשיבולת שועל מכינים בעיקר דייסה וגם חטיפי בריאות, קיבלתי מארז מפנק ושווה במיוחד עם מגוון תוספות טעימות ובעיקר בריאות בתוספת אחסונית בייקרי שווה של Sistema.

שיבולת השועל (קוואקר) מלאה בפחמימות , סיבים תזונתיים , ברזל , סידן, מגנזיום ועוד הרבה דברים טובים אחרים, המתכון המומלץ ביותר לקוואקר ובעיקר לארוחת הבוקר הוא דייסה, דייסה טעימה

מתוקה וחמה עם תוספות נהדרות של פירות יבשים, אגוזים, דבש, סילאן וכל מה שעולה על דעתכם , פצצת אנרגיה לארוחת הבוקר.

חיפשתי משהו קצת שונה ומצאתי – לביבות מנגולד, תרד וכרישה עם קוואקר .

אז קחו מתכון טעים ושונה במעט (המתכון לקוח מהרשת).

קוואר

החומרים:

שתי כרישות חתוכות לעיגולים.

שתי חבילות מנגולד קצוץ (ללא החלק הלבן)

חבילת תרד קצוץ.

שתי ביצים

5-6 כפות קוואקר

מלח + פלפל שחור גרוס.

 

אופן ההכנה: מרתיחים את הכרישה עד להתרככות (רק תודיעו לשכנים שאתם מרתיחים כרישה ….), מסננים היטב את המים ומועכים . בסיר עם מים רוחתים חולטים קלות את התרד והמנגולד ומסננים היטב את המים.

מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, את שיבולת השועל, ואת התבלינים. מערבבים ומטגנים במחבת עם מעט שמן .

בתאבון 🙂

10502491_10152652374571280_2014921874468787531_n

 

***המוצרים התקבלו להתנסות****