היי, היום ממש הופתעתי, לא ציפיתי שאחרי כל כך מעט זמן מאז שפרסמנו את הבית שלנו להשכרה, יגיעו שוכרים פוטנציאלים רציניים כל כך מהר….
זה עשה לי מין טלטלה כזו בבטן, שהנה, הנה, זה מתקרב ובא, זה אמיתי, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לקראת המועד …עוד 7 חודשים בערך….אימלה….(חחח) וכשדיברתי על זה עם אילן , גם הוא הרגיש ככה, מין פחד קטן כזה….
כי כל הזמן, עד עכשיו, כשדיברנו על זה, זה עדיין היה בגדר פנטזיה. ידעתי שכל החלום הזה יוכל להתממש רק כשנשכיר את הבית. וחשבתי שיקח עוד זמן. חברים אמרו לנו שהם השכירו רק 3 חודשים לפני הטיסה…והם היו במתח לא נורמלי…אז הרגשתי שיש עוד הרבה זמן. ופתאום…הם הגיעו. זוג נחמד, וזה ממש מתאים להם מכל הבחינות….ובכלל לא היינו צריכים "להתאמץ" בשביל זה…אז עכשיו אנחנו מחכים שהם יודיעו לנו. מאמינה שאם התשובה תהיה שלילית אני אתאכזב. אז לא מפתחת יותר מידי ציפיות….חושבת חיובי ואופטימית.
מדובר על 20/8….דרך אגב.
אז זהו להיום….לילה טוב
לא ציפינו שזה יקרה כל כך מהר….

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










