מי שמכיר אותי יודע-
אוכל הוא אחד מההנאות הכי גדולות שלי!
אני foodie לא קטנה.
גדלתי בבית שהכל סובב סביב אוכל-
בישולים, ארוחות משפחתיות, מסעדות..
הכל הולך אצלנו.
אמא שלי בשלנית מדהימה- כזו שאפילו החביתה הכי פשוטה או הסלט שהיא קוצצת בדקה- הם מעדן אמיתי.
גם לאחותי יש יד טובה במטבח- מספיק שהיא טועמת מנה במסעדה, היא כבר תדע לשחזר אותה בבית- אחד לאחד.
אחי ממציא מתכונים מיוחדים על ימין ועל שמאל- מוסיף תמיד איזה טוויסט למנות הסטנדרטיות,
וגם עלי החיידק הזה לא פסח!
אני אוהבת להתעסק בזה-
אוהבת לבשל, לאפות, להקפיץ,לקצוץ, לתבל, לטעום ולתקן,
ׁ(שונאת לטגן, אבל נו, מילא…)
אוהבת להאכיל,
ואוהבת גם לאכול!
ועכשיו אני מגשימה חלום קטן- גדול,
מתחילה קורס בישול מקצועי של דורות בשיתוף עם Saloona.
אז לא, זו כנראה לא תהיה הסבת מקצוע, הסטיילינג והאופנה הם עמוק אצלי בלב.
אבל אם חושבים על זה- סטיילינג ובישול הם לא עולמות רחוקים כל כך:
גם בסטיילינג וגם בבישול, יש מקום ליצירתיות שלנו, לטביעת האצבע האישית שלנו, לחותם שלנו.
את משחקי המיקס אנד מאצ' שאנחנו עושות עם פרטי הלבוש והאקססוריז שלנו- אפשר לעשות גם עם מוצרי המזון והתבלינים!
הרי גם סטיילינג וגם בישול משלבים בין סגנונות שונים- בדיוק כמו הפיוז'ן שנוצר במטבח מתוך חיבור בין עולמות שונים-
את אותו העיקרון אפשר להעתיק לארון הבגדים שלנו, כשאנחנו משלבות סגנונות אופנה שונים יחד,
מי אמר שרוטב הסויה שייך רק למטבח האסייתי? וזה כבר ברור שדבש וסילאן הם לא מרכיבים בלעדיים של מחלקת הקינוחים!
בדיוק כפי שהשמלה השחורה הקטנה לא משמשת אותנו רק לאירועים ואפשר להשמיש אותה למראה יומיומי.
כל מה שצריך בשני העולמות האלו, זה לפתוח את הראש. לנסות, להעז, להתשעשע-
מקסימום- נצליח, לא?














