מאחורי כל like או share עומד אדם שבסך הכול מבקש הערכה ורצון להיות חלק, להיות שייך. המרחב הזה, בו הגבולות קצת מטשטשים, הנגישות בו רבה, והוויראליות, נו, אין מה לומר עליה, כל אלה יחד יוצרים במה מצוינת לכל אחד ואחת מאיתנו ולתהודה גדולה גם לבעלי עסקים קטנים.
את המרחב החברתי הזה אני, באופן אישי, פוגשת בחיבור שבין הלקוח הפוטנציאלי לבין הכתיבה שלי. אני אוהבת להכיר ולפגוש את הדמויות שמופיעות בו, אני אוהבת אנשים ואני אוהבת לכתוב.
תמיד כתבתי, בהתחלה למגירה, אח"כ לעיתון בית ספר ואז למגזינים וחברות פרסום (כך גם הכרתי את בעלי, אבל זה כבר לפוסט אחר). הנושא שריתק אותי בעיקר היה ההיכרות עם האדם שעומד מאחורי מותג או עסק ספציפי. אהבתי לשמוע את סיפור חייו, לזהות את התשוקה שלו לעשייה ופשוט "כתבתי אותו". המילים שלי הפכו להיות המילים של העסק, כתבתי על העשייה, תיעדתי את החלום ונהניתי. נהניתי מהפידבק ומההצלחה שלו.

עם לידת בני, בשנת 2008, זיהיתי שאני יכולה להיחשף לעוד אלפי אנשים וסיפורים באמצעות הפייסבוק. משם הדרך הייתה מהירה והפכתי להיות כותבת דיגיטלית. כתבתי (ועדיין) לאתרי אינטרנט, לדפי פייסבוק עסקיים, ניוזלטרים ומידעים שונים. עם הזמן שילבתי את הכתיבה עם תחום העיצוב האהוב עלי ובשיתוף מלא עם בן הזוג שלי (מעצב גרפי). היום אפשר לומר שכלי העבודה שלי יוצרים סינרגיה האחד עם השני.
בעסק שלי TalkAbout אני גורמת לעסקים שידברו עליהם. אני עושה את זה באמצעות הגדלת החשיפה של העסק ללקוחות פוטנציאליים ובמגוון כלים, כמו לדוגמה: מיתוג, כתיבת תוכן, ניהול עמודי פייסבוק, ניהול קהילה, כרטיסי ביקור דיגיטליים, אתרי אינטרנט ועוד.
אני אמנם נוגעת בכמה וכמה פלטפורמות ולרוב אומרת ללקוחותיי שיש לפזר את הביצים בכמה סלים, אבל חשוב לי להבהיר, הרשת היא כלי וצריך לדעת איך להשתמש בכלי הזה, באופן נכון ומותאם לצרכים שלנו כבני אדם ולצרכים של העסק שלנו. לדוגמה, לא לכל אדם יתאים לכתוב בלוג ולא לכל עסק יש צורך באתר, אבל כל אחד יכול להשתמש בכרטיס ביקור דיגיטלי. בואו לבקר בשלי
*סוף סוף, בזמן כתיבת שורות אלו, נפל לי האסימון ואני מבינה שאין פלא ששני ילדיי הם ילדי מסך.
אני אמא דיגיטלית











