קינוח נפלא, עונג צרף שבנוי משכבות של, עוגיות אוריאו, רוטב שוקולד טורטית, קרם וניל, מרקחת תותים מופלאה ולסיום אגוזי פקאן מסוכרים. כל העונג וכל הטוב בכוס אחת!
למצרכים:
שכבה 1:
חבילת אוריאו (כשבתוכה 6 חבילות ובכל אחת 4 עוגיות) גרוסים באופן גס
שכבה 2:
רוטב שוקולד:
200 גרם שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד בטעם טורטית (200 גרם)
שכבה 3:
1 שמנת מתוקה (250)
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
4 כפות גבינת שמנת (לא חובה)
שכבה 4:
300 גרם תותים שטופים ללא העלים חתוכים לקוביות
מיץ מחצי לימון
2 כפות גדושות סוכר
שכבה 5:
אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
רבעי גליליות לקישור
רבעי תותים
להכנה:
1. בכוסיות קינוח לשים שכבה ראשונה של עוגיות אוריאו גרוסות באופן חופשי.
2. להמיס את השוקולד עם השמנת ולערבב עד איחוד מושלם. לשפוך על השכבה הראשונה שיציף אותה.
3. בקלחת קטנה לשים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון ולבשל רבע שעה, עד שהתותים מצטמצמים ומתקבלת מאין מרקחת סמיכה. לקרר
4. להקציף את השמנת עם האינסטנט פודינג ועם הסוכר לקצפת קשה ויציבה. להוסיף את הגבינה ולערבב היטב עם מרית בקיפול.
5. לשים על שכבת השוקולד את קרם הוניל (הכי נוח עם שק זילוף).
6. לצקת מעל תותים. מעל לפזר פקאן מסוכר.
7. לעטר עם חתיכות של גליליות ורבעי תות שדה.
עונג צרוף מרוכז בכוס אחת.
אהבתם את המתכון? עשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













