כדורי חרוסת

גרסה אסתטית ונוחה לאכילה של קינוח הסדר המסורתי

בחורה עם מחשב נייד

אף פעם לא אהבתי חרוסת. לכאורה זה משונה, כי מי לא אוהב חרוסת? הרי יש שם רק מרכיבים שאני אוהבת, אז איך זה שאת המוצר הסופי לא אהבתי, ממש כמו יוני והקובה?

התשובה קשורה ללוק של החרוסת, שהוא, אם תסלחו לי, די דוחה, ואל תתנו לי להפליג פה בדימויים.

משום כך המצאתי קינוח שהפך את החרוסת לאסתטית וגם יותר נוחה לאכילה. וככה זה עובד:

המצרכים:

250 גר’ תמרים ללא גלעינים, רצוי מג'הול

שלושת רבעי הכוס שקדייה (או ממרח 100% שקדים אחר)

3 כפות ליקר שקדים

2 כפות סילאן טבעי

קליפה מגוררת משני תפוזים

תפוזים סיניים מסוכרים קצוצים

שקדים גרוסים

אופן ההכנה:

מועכים את התמרים (אפשר להשתמש בתמרים שמגיעים כבר מעוכים) ומוסיפים להם את שאר החומרים

יוצרים כדורים ומצפים אותם בשקדים גרוסים

בתיאבון וחג שמח!