כבדי עוף על פולנטה – מנה מנחמת וטעימה

בחורה עם מחשב נייד

כבדי עוף על פולנטה

כמה קליל כה טעים.

חומרים:

1/2 ק"ג כבד עוף נקי

מעט שמן לטיגון

2 בצלים פרוסים

מעט מלח

1 כף של רכז רימונים

מלח+ פלפל שחור

פולנטה:

2 כוסות קמח תירס איכותי

3 כוסות מים רותחים

מלח+ פלפל שחור

1 כף חמאה

הכנה:

לחמם מחבת, להוסיף שמן להוסיף בצל עד שקיפות.

להוסיף את הכבדים ולטגן קלות משני הצדדים.

להוסיף נרכז רימונים לתבל ולבשל 15 דק'

הכנת הפולנטה:

להרתיח את המים,להוסיף את קמח התירס לתבל ולערבב עד שמתגבש .

הגשה:

את הפולנטה  להניח במרכז הצלחת ומעל את הכבדים.

בתיאבוןכבד עוף על מצע של פולנטה