למצרכים:
6 עגבניות קטנות חצויות
1 ראש שום חצוי לשניים (לא מקולף)
2 בצלים סגולים קטנים חצויים
2 פלפלים חצויים ונקיים מגרעינים
צרור עלי מרווה
שמן זית
מלח גס (אני אוהבת מלח ים אטלנטי)
1 כוס חיטה מבושלת (מבשלים חיטה בהרבה מים כשעה עד שהיא מתרככת)
להכנה:
1. לשים על נייר אפייה בתבנית מתאימה את הירקות, לפזר סביבם את שיני השום ואת עלי המרווה. לפזר מעליהם מלח גס ולבזוק שמן זית. להכניס לצלייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהירקות צלויים.
2. להעביר את החיטה לקערה, להוסיף את הירקות, להוסיף לקערה את השמן זית שנותר בתבנית אחרי הצליה ולהוסיף מיץ מחצי לימון. לערבב בעדינות כדי לא למעוך את הירקות וקיבלתם מנה טעימה, בריאה, יפה והכי חשוב מזמינה.
ב ת א ב ו ן












