ירקות מוקפצים בקארי צהוב= מעדן

זה לא חדש שאני מאוהבת במתכונים של ג'ימי אוליבר, להלן מתכון "הודי" ללא שם וטעים טעים

בחורה עם מחשב נייד

והודי5

חומרים:

1 בטטה גדולה שטופה וחתוכה

1 ראש כרובית שטוף ומופרד

2 בצלים חתוכים

2 כפות שמן זית

2 כפות "פסטה" קארי צהוב

1 קופסאת חומוס או כוס וחצי חומוס מבושל (קפוא) כולל הנוזלים

1/2 כפית אבקת קארי

פלפל שחור

מלח

מעט כורכום

1 כוס מים או ציר ירקות (והיה ומשתמשים בחומוס קפוא)

1 פלפל ירוק חריף- ללא גרעינים חתוך

הכנה:

הודי1

לטגן בצל, להוסיף את הקארי ולערבב , להוסיף פלפל חריף

להוסיף את הבטטה, להוסיף את הכרובית ולערבב והוסיף את החומוס + הנוזלים,

הודי2

להוסיף תבלינים,

להביא לרתיחה, להקטין להבה ולבשל 1/2 שעה לפחות.

הודי3

לטעום ולתבל אם צריך.

להגיש בתוספת אורז לבן.

תיהנו