בוקר טוב,
השבוע אני מתנסה במוצר חדש של שטראוס, קטגוריה חדשה של סדרה שלמה של ירקות מבושלים ומוכינם לאכילה באריזות קרטון!
חדשנות זה כאן בארצנו הקטנה. תענוג של מוצר טעים, טרי, אפשר לפתוח ואז לשמור לפעם הבאה במקרר, יש סגירה חוזרת. הטעם טרי כאילו הרגע נקטפו ובושלו שזה לא יאומן.
ועבורי בין הסעיפים הכי חשובים בהתייחס למוצר, מלבד העובדה שהכל טבעי כאן ללא חומרים משמרים ושאר מרעין… האריזה ניתנת למיחזור והפגיעה בכדור הארץ ובאקלים היא מינימלית ביותר. (אני ידועה כפריקית של מיחזור).
הכנתי פסטה ללא גלוטן לבתי ונעזרתי בשמחה רבה במוצרים החדשים אשר קיבלתי לסקר משטראוס וראיתי כי טוב, טוב מאוד אפילו!
תענוג של מוצר ואגב אפשר לאכול ישר מהקופסה, את השעועית , התירס ,חומוס ועוד.
הפסטה יצאה תענוג של טעמים.
אנחנו ממליצים.
"טעם הטבע" מקבוצת שטראוס נכנסת לקטגוריה חדשה ומשיקה את:
"טעם הטבע בקופסה"
סדרת ירקות מבושלים מוכנים לאכילה באריזת קרטון
הדור הבא של קופסאות השימורים כבר כאן!
"טעם הטבע" מקבוצת שטראוס שמחה להתרחב
ולהביא לראשונה בישראל הצעה חדשנית לקטגוריית הירקות והקטניות המוכנים
מגוון ירקות מבושלים מוכנים לאכילה באריזת קרטון, השומרת על הטעם הנפלא, מאפשרת שימוש בטוח וניתנת לפתיחה וסגירה חוזרת.
את ההשקה תוביל כוהנת הקולינריה המיתולוגית של ישראל ומחברת ספרי הבישול רבי המכר – רות סירקיס!
סדרת המוצרים החדשה כוללת: גרעיני תירס מתוק (ללא תוספת סוכר), עגבניות איטלקיות מרוסקות, מחית עגבניות איטלקיות עם פקק למזיגה נוחה, שעועית לבנה (ללא רוטב), שעועית אדומה, וגרגירי חומוס.
כשרות: כשר פרווה, ועדת כשרותK באישור הרבנות הראשית לישראל, בד"צ איגוד רבנים לימות השנה בלבד,
בד"צ בית יוסף לאוכלי קטניות בפסח.
משקל: בין 340-500 גרם, משתנה בין המוצרים.
כל חומרי הגלם של סדרת "טעם הטבע בקופסה" נקטפים בעונה בלבד.
כל מוצרי העגבניות מבושלים עד 24 שעות לאחר הקטיף לשמירה על הערכים התזונתיים וטעמן הנפלא.
אריזת הקרטון מסומנת בנקודה הירוקה של תאגיד המחזור תמיר – ונאספת למחזור בפח הכתום.
האריזה ללא ביספנול A, המוצרים – ללא חומרים משמרים וללא הינדוס גנטי (NON GMO).
המוצרים מתאימים לאכילה מהקופסה, לבישול/אפייה ולנשיאה מחוץ לבית.
אפשרות לסגירה חוזרת
טכנולוגיית האריזה החדשנית אינה קיימת בישראל, לכן כדי לשמור על טריות חומרי הגלם, המוצר מיובא והירקות נקטפים בארצות המוצא של חומרי הגלם בהן קיימת הטכנולוגיה.
חשוב לציין, מקורם של 95% ממוצרי טעם הטבע הנו בגידול מקומי ישראלי.
קטגוריית שימורי הירקות, הקטניות והעגבניות (לא כולל רסק) מגלגלת 270 מיליון ₪ בשנה (סטורנקסט מצטבר 2019) ולה אחוז חדירה גבוה של 66%. ב-25 השנים האחרונות, מאז הושקה טכנולוגיית הפתיחה הקלה המייתרת את השימוש בפותחן קופסאות, לא נראתה חדשנות בקטגוריה.















