למצרכים:
1 חציל קטן פרוס
2 קישואים קטנים פרוסים
1 כרשה פרוסה דק
2 פטריות גדולות פורטבלה
2 שיני שום גדולות
1 לימון רצוי ליים- (עכשיו זו העונה)
חצי בקבוק רוטב (מעולה!!!!!) מנגו קארי של יד מרדכי
1/2 פחית של חלב קוקוס
6 כפות שמן זית
להכנה:
1. לחמם היטב מחבת (חשוב) ורק לאחר מכן להוסיף אליה את השמן זית.
2. להוסיף את הכרשה ולטגן מספר דקות. להוסיף את הג'ינג'ר והשום. לערבב.
3. להוסיף פנימה את החציל ולטגן יחד עד שיקבל צבע זהבהב מעט. להוסיף את הקישואים ולערבב. להוסיף את הפטריות. לטגן הכל יחד תוך כדי ערבוב בערך חצי שעה. חייבים לערבב מדי פעם שלא יידבקו לתחתית המחבת.
4. לשפוך פנימה את החלב קוקוס ואת הרוטב קארי. לבשל יחד 5 דקות.
5. קיבלנו מנה חלומית. עכשיו רק תכינו אורז לבן, שימו מעל ירקות, תפזרו עלי כוסברה.












