בפאתי העיר יהוד מצויה מסעדה מופלאה "לחם יין" – מכירים ?
כדאי שתכירו .
"לחם יין" חוגגת 20 ולכן הוכן גן תפריט חדש ומעודכן .במשך כ-20 שנים דגנית עמיחי ורונה פרדיס הבעלים ומייסדות המקום שהחל כמעדניה והתפתח למסעדה,משקיעות מדמיונן ומרצן כדי לשמר,לתת שירות מעולה ולהתפתח קולינרית כדי להתאים לרוח הזמן ואנינות הטעם .
נשים מקסימות שהכניסו את ילדיהן לבדוק ולתת המלצות וטיפים לצעירים -דבר חכם לעשותו .
הן גם הקימו בצמוד למסעדה בית מאפה וגלידריה המספקים הכל למסעדה באיכות הכי גבוהה שיש שיתאימו לרוח המקום ואכן אין מילים עד כמה איכותיים המוצרים .
הוזמנתי לחגוג עימן את ערב יום ההולדת והצגת המנות שרובן ככולן טעימות ,יפות ואיכותיות להפליא .
זאת בנוסף לשירות לעילא ומלצרים קשובים ללקוחות וגחמותיהם.



הבאתי עבוכם תמונות ותיאור המנות המומלצות על מנת שתוכלו להזמינן ולהנות מהן ,שלא יהיה ספק קטן מכולן טעמתי והטעם הינו אישי שלי .
מתחילים עם לחמים חמים ומטריפים . סוג של פוקצ'ה ומטבלים שהוכנו במקום.
איתם הגיעו משקאות וקוקטיילים שהוזמנו .ישנם מיצים טבעיים לרוב רק לבחור ,זה מה שנותר לכם .
אחד מהם מיוחד להפליא עם צ'ילי ,מנגו וודקה.




לשולחן ההלו לזרום מנות ראשונות חמות וקרות וכל אחת מהן היתה מעולה.
רביולי משגע עם ערמונים ורוטב ללקק שפתיים

מנת פיש אנד צ'יפס -פילה אמנון שנחתך לאורכו באמצע נטבל בביצה ופירורי לחם וטוגן בדיוק כפי שצריך פריך מבחוץ ורך ומענג פנימה הוגש מעל עלי רוקט ופלח לימון טרי.זה והצ'יפס חמים איו מילים.

סלט מלא כל טוב וממעל מוצרלה קרועה ורוטב מיוחד .




































