טעמי הגליל מגישה: 4 מתכונים למשקאות חג מרעננים וחגיגיים

בוקר טוב,

לכבוד ראש השנה, עושים כבוד לתפוחים:
4 משקאות קיץ מרעננים עם תפוחים

• הברמן ליאור רפאל מציע 4 מתכונים למשקאות קיץ מרעננים במיוחד המבוססים על תרכיזי התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל

לכבוד ראש השנה ובהתאמה לימי הקיץ הלוהטים, ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café, מציע ארבעה מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל שעשויים מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן – בכל בקבוק תרכיז מכ-5 ק"ג תפוחים, 100% תפוחים, ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.

סיידר תפוחים צונן

צילום: טל שחר

המרכיבים לקנקן סיידר: 5 כוסות מים, 1 כוס תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 3-4 מקלות קינמון, 2-3 כוכבי אניס, מעט פלפל אנגלי, תפוח אחד
איך מכינים?
1. מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.
2. חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.
3. מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.
4. ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות. מומלץ להגיש צונן.
שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז
המרכיבים לכוס משקה אחת:
2 כפות תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, 1/3 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס קרח, 1 כפית ג'ינג'ר מגורד.
איך מכינים?
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם.

צילום: טל שחר

גרניטה תפוח-נענע
המרכיבים לכוס משקה אחת:
1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, חופן נענע, 1 כוס קרח, מיץ מחצי לימון.
איך מכינים? טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומגישים. ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.

צילום: טל שחר

קוקטייל 'אפל קייק'
המרכיבים ל-1 כוס קוקטייל: 2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין, 1 1/2 (20 מ"ל) מיץ לימון, 1/2 כוס קרח
איך מכינים?
1. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב עם קרח.
2. מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם. ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.

משקה הגליל ללאשה ידיעות עבור לאשה   שיווק

משקה הגליל ללאשה ידיעות עבור לאשה   שיווק
צילום: טל שחר