טעימה מהגליל בלחם ארז

בחורה עם מחשב נייד

בוקר של ערב חג, קפצנו בן זוגי, אני וביתנו הגדולה ללחם ארז בכפר סבא, לטעום ממנות אותנטיות ממרכיבים גליליים של משק צוריאל.

שלט בכניסה מכריז ש"לא צריך להגיע לגליל על מנת לטעום ממנו".

מדובר במהלך הקולינרי חוצה ישראל "טעימה מהגליל 3" של משק צוריאל,  שיוצא לדרך בין התאריכים 24 לאפריל עד 17 במאי. בשל ההצלחה של "טעימה מהגליל" בשנים הקודמות, משק צוריאל מרחיב את הפעילות, בשיתוף עם 30 בתי המלון של רשת פתאל ועם 110 מסעדות ובתי קפה ברחבי הארץ, בהם יציעו לסועדים תפריט מיוחד, המורכב מניחוחות וטעמים גליליים.

המנות המיוחדות פותחו על ידי שף משק צוריאל, ברק חי חורש, על מנת להעניק לקהל הלקוחות חוויה קולינארית יוצאת דופן.

קפה ארז בכפר סבא  הוא מקום נעים, אינטימי ומואר, מעוצב בטוב טעם עם תמונות וחפצי נוי נחמדים.

 

לאחר המלצה של חברה שכבר טעמה מהתפריט הגלילי, בחרנו שתי מנות מצויינות, שהוכנו ע"י השף של לחם ארז בהצטיינות יתרה:

פסטה גלילית המורכבת מדואט של רביולי וניוקי ברוטב שמנת עיזים וקוביות גבינה מלוחה בחתימה של גבינת קממבר עם שקדים קלויים, בצל סגול וסילאן.

השילוב של בצל סגול עם שמנת (נראה כשידרוג של השף למתכון המקורי) היה מנצח. בן זוגי לא הפסיק לשבח את המנה ואפילו ביתי הגדולה ליאל בת 6 , שהיא לא אכלנית גדולה, אהבה את הרביולי עם תוספת פרורי גבינה מעל.

הכריך הגלילי הגיע עם זיתים וכלל גבינת ריקוטה, ירקות מוקפצים בטריאקי, בשילוב פקאן מסוכר ורוטב פסטו לימוני:

קינחנו בספיישל השף- מנה יפייפיה (השף השקיע בעיצוב:) של סורבה תות ומוזלי עם גרנולה.

השנה  גם הנופשים בבתי המלון של רשת פתאל יטעמו את המנות המיוחדות. המנות הגליליות הורכבו מהמוצרים האיכותיים של משק צוריאל ויוגשו בארוחות הבוקר, בלובי ובבריכה. שיתוף פעולה מוצלח בין השפים של הרשת לבין משק צוריאל הוביל למגוון רב של מנות גליליות בטעמים משובחים שיוגשו עד 31/08 ברשת המלונות.

 

משק צוריאל תעניק על מגוון מוצריה ברשתות ברחבי הארץ קופון הטבה 1+1 על המנות הגליליות, אשר ניתן יהיה למימוש בבתי קפה ומסעדות המשתתפים בפרויקט.

 

הפעילות תפורסם באפליקציית WAZE  שתסייע לנהגים למצוא את דרכם למלונו ולמסעדות שלוקחות חלק בפעילות. כמו כן יוכלו המשתמשים לקבל קופון שמקנה הטבה למימוש במסעדות, ובבתי הקפה.

 

גם כאשר יגיע הסועד למקומות בהם תתקיים הפעילות יוכל להנות ממגוון פעילויות כגון פעילות נושאת פרסים באינסטגרם בה יוזמנו הסועדים לצלם את המנה הגלילית שלהם ולזכות בפרסים . במהלך חדשני  נוסף יכול הסועד לסרוק QR  קוד בזמן שממתין למנה הגלילית שלו, לצפות בהכנת המנה שהזמין ואף לקבל את המתכון למייל.

 

 ארוחות "טעימה מהגליל" של משק צוריאל יוגשו בבתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ עד לתאריך 17 במאי 2013 וברשת מלונות פתאל עד 31 באוגוסט 2013

 

 

בין המסעדות ובתי הקפה שלוקחים חלק במהלך הקולינרי: רשת לחם ארז, קפה אילנס, וואפל בר ועוד. 

פרטים על המסעדות, בתי הקפה ורשת מלונות פתאל המציעים ארוחת "טעימה מהגליל" בדף הפייסבוק של משק צוריאל

 

https://www.facebook.com/?ref=home#!/Meshek.tzuriel