טחינה
רק המילה וכבר אני מריירת
טחינה טובה מתובלת כראוי זה בכלל עילוי
פיתה חמה ליד ולא צריך יותר .
בבית שלנו מטורפים על טחינה בכל צורה וכשקבלתי את מלחיות "מלח הארץ" לניסוי החלטתי לשנות והמלחתי בתיבול נענע,כוסברה יבשה ומלח ים טעים.
כוס טחינה גולמית טובה שאתם אוהבים
כוס מים קרים מאוד
חצי כפית מלח לימון כן כן וזה למה? כי מיץ לימון טעמו פג אבל מלח לימון נותר וגם שומר לי על הטחינה מקלקול.(מעין חומר משמר טבעי)
לא להמליח.
פשוט לטחון פנימה את מלח התיבול של "מלח הארץ" במקום .
להקציף יחד ואם צריך מים נוספים תוסיפו לפי טעמכם.
תקנו תיבול פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה והגישו לשולחן
נראה מי יעמוד בזה עם פיתה חמה .














