היום אני מארחת בבלוג את הבן שלי, גל.
נפוטיזם זה כאן, אז מה?
גל לא בא לביקור בידיים ריקות. הוא הביא איתו מתכון נפלא למנת החריימה הטבעונית שהוא הכין לארוחת ראש השנה. כדי שנהיה לראש טופו ולא לזנב, כן?
לגל יש ידי זהב בכל הקשור במטבח. מתוך אהובתו ליצירה במטבח, עבד גל כבר כנער במספר מסעדות במודיעין, שימש כבריטסטה (מכין קפה) ברשת ארומה ובימים אלו, במקביל ללימודי הנדסה באוניברסיטת תל אביב, הוא מתמקצע בבישול בירה.
המתכון של החריימה הטבעוני הזה מבוסס על המתכון המופלא של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה, עם שינויים של גל.
בתיאבון!
חיים וטעים!













