1 חציל גדול חתוך לקוביות
2 פלפל אדום חתוך לרצועות
10 עגבניות מקולפות ומרוסקות
4 שיני שום כתושות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית תבלין צ'ילי יבש
1 כפית מלח
6 כפות שמן זית
1.5 כוסות מים רותחים
להכנה:
1. לשים במחבת (ממליצה מחבת טפלון כי אני ממעטת בשמן ואני לא רוצה שהחצילים ידבקו) 4 כפות שמן זית לחמם אותו היטב, ולשים את קוביות החצילים. לטגן אותם עד שישחימו מכל הצדדים. להוציא לצלחת.
2. להוסיף למחבת 2 כפות שמן זית, לטגן את רצועות הפלפל האדום מכל הצדדים היטב. להוציא לצלחת של החצילים.
3. לשים במחבת את השום, העגבניות, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה. להוסיף את התבלינים ולערבב.
4. להוסיף את הפלפל האדום והחצילים ולערבב. לבשל כ- 40 דקות. לשים לב- החצילים לא צריכים להיות רכים כמו מחית.
לאכול את התבשיל חם כתוספת עם אורז לבן/פסטה או לחילופין על לחם – כל כך טעים…..
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














