למלאווח הזה לא צריך מתכון תגידו סבתא אמרה זוהי ארוחת פינוק זוגית שלי ושל סבא.
ואם הנכדים נמצאים מגדילים כמות וברגע שזה יוצא חם מהתנור… זה נגמר.
עכשיו חופש גדול המלאווח מתאים לארוחה משפחתית קלילה טעימה ומהירה.
ואם אורחים החליטו להפתיע, תפתיעו אותם במלוואח גבינות חם ושווה,
לצד אייס קפה קר ואתם מסודרים.
בכל חבילה מלאווח יש 6 עיגולים בצק
מכל עיגול יוצאים 4 משולשים – ראו תמונה.
אפשר להוציא רק לפי כמות הרצויה בלבד ובהתאם גבינה.
לחמם את התנור על 180.
להכין תבנית עם נייר אפיה.
אין צורך בהפשרת המלאווח מניחים על המשטח חותכים לארבע
ועד שמכינים את תערובת הגבינות הוא מופשר.
כמות הגבינה הרצויה למילוי בערך כף גבינה לכל משולש.
והכי הכי טעים מעורב גבינות, כל מה שיש בבית זה משובח.
בולגרית, פרמז'ן, צהובה, קוטג', לבנה, להוסיף ביצה ולערבב.
להניח במרכז המשולש גבינה בנדיבות ולסגור – ראו תמונה.
להניח בתבנית למרוח בביצה לפזר קצח- קימל- שומשום…
מי שאוהבת תרד יכולה להוסיף מעט עלי תרד קפואים או טריים לגבינה.
אם כמות המלאווח שאתם הולכים להכין היא קטנה, יש לקחת את הביצה
לטרוף אותה בתוך כוס, חצייה להכניס גבינה ולערבב, ואת חציה השני להשאיר למריחה
מעל, לפזר שומשום, קצח, קימל, בקיצור מה שאוהבים, ולתנור לאפות עד שיזהיב ולהגיש.
להכין סלט ירקות, יוגורט עם מלפפונים, סלט אבוקדו,ביצה קשה, זיתים ואתם מסודרים לבריאות…


















