חזה עוף שלם בטעם שווארמה

בחורה עם מחשב נייד

חזה עוף פסטרמה

זה התחיל בעוף ענק שקניתי ופרקתי

כן כן אני אוהבת לפרק עוף לבדי…

בא לי שווארמה…

השארתי את חזה העוף שלם על עצמותיו ועורו שיהיה עסיסי

פיזרתי תבלין עמבה,לא העמבה של החמוצים אלא הנקיה

מעל פיזרתי טוסקנה

50 גרם חמאה מלוחה בפתיתים (מחמאה לפרווה)

על נייר אפיה לתנור טורבו 250 מעלות לרבע שעה 20 דקות

כשמוציאים לעטוף מיד בנייר כסף .

לפרוס ולאכול פושר עם סלט ליד

אין עונג גדול מזה.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.